Skytale AS valgt til prestisjetungt innovasjonsprogram

Vi er stolte over å ha blitt valgt ut til å delta i det prestisjefylte innovasjonsprogrammet LINC (Launchpad for Innovative Norwegian Companies).

Del dette innlegget

Skytale AS, som tilbyr en ende-til-ende kryptert kommunikasjonsplattform med chat, tale, video og filutveksling for bedrifter og organisasjoner, har nådd en viktig milepæl.

Vi er stolte over å ha blitt valgt ut til å delta i det prestisjefylte innovasjonsprogrammet LINC (Launchpad for Innovative Norwegian Companies). Målet med LINC er å styrke norske og allierte forsvarsevner, støttet av tre sentrale aktører: Norwegian-American Defense & Homeland Security Industry Council (NADIC), Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) og Innovasjon Norge. LINC bygger videre på suksessen fra programmet Hacking 4 Allies, som mange allerede kjenner til.

Gjennom LINC-programmet vil Skytale få tilgang til både private og offentlige aktører i Norge og bli introdusert til et større alliert marked innen NATO. Programmet legger til rette for at deltakerne kan knytte forbindelser til relevante operasjonelle utfordringer som er av interesse for et bredere alliert marked. Det legges særlig vekt på dual-use-teknologier, og erfaringene fra selskaper som allerede har lyktes på det amerikanske markedet.

Dette er en fantastisk mulighet for Skytale til å vokse og bidra til å styrke forsvarsevner gjennom våre sikre kommunikasjonsløsninger.

Vi setter stor pris på all støtte og ser frem til å dele flere oppdateringer med dere!

Les flere av våre nyheter

Skytale deltok på FSi-utstillingen

Skytale var til stede på den årlige utstillingen arrangert av Forsvars- og sikkerhetsindustriens forening (FSi), der vi arbeider for å fremme interessene til norsk forsvars- og sikkerhetsindustri.

Artikkel i Finansavisen: Investeringsfond overbevist: – Vi kan fort bli en god oppkjøpskandidat

LANDET STORFISK: Julie Winther-Larsen og Kenneth Lie i Skytale har utviklet en sikker kommunikasjonsplattform for næringslivet. Selskapet har Kongsberg Innovasjon som investor og Telenor som samarbeidspartner.