News

Read the latest articles and news about Skytale.

Skytale AS valgt til prestisjetungt innovasjonsprogram

Vi er stolte over å ha blitt valgt ut til å delta i det prestisjefylte innovasjonsprogrammet LINC (Launchpad for Innovative Norwegian Companies).

Skytale deltok på FSi-utstillingen

Skytale var til stede på den årlige utstillingen arrangert av Forsvars- og sikkerhetsindustriens forening (FSi), der vi arbeider for å fremme interessene til norsk forsvars- og sikkerhetsindustri.

Artikkel i Finansavisen: Investeringsfond overbevist: – Vi kan fort bli en god oppkjøpskandidat

LANDET STORFISK: Julie Winther-Larsen og Kenneth Lie i Skytale har utviklet en sikker kommunikasjonsplattform for næringslivet. Selskapet har Kongsberg Innovasjon som investor og Telenor som samarbeidspartner.

Kryptert til dørstokken: Kongsberg Innovasjon sammen med flere investorer går inn med 7 millioner i norskutviklet kommunikasjonsplattform

Bak den krypterte tjenesten Skytale står personer innen sikkerhet og med programvareleveranser til Politiet og Forsvaret i porteføljen. Nå er interessen vekket i Kongsberg.

Tilbudt 2,9 millioner i støtte fra Innovasjon Norge

Vi har den store glede av å informere om at Skytale AS er blitt tilbudt 2,9 Millioner kroner i støtte fra innovasjon Norge for å ta frem en «Norskutviklet sikker kryptert kommunikasjonsplattform»

Skytale og Telenor inngår innovasjonssamarbeid

Skytale og Telenor inngår et innovasjonssamarbeid der partene skal utveksle kunnskap og erfaringer slik at Skytales fremtidige løsning på best mulig måte er tilpasset 5G teknologi.